chevron_left

Kesäkukkasesonki kauneimmillaan

22.5.2020
thumb image
thumb image

KESÄKUKKASESONKI ON TAAS TÄÄLLÄ

 

Tällä hetkellä puutarhojen kasvihuoneet ovat täynnä väriloistoa. Lämpö ja aurinko saa kukat puhkeamaan kauneimmilleen. Yhdistelemällä erilaisia kukkia ja lajeja saat näyttäviä istutuksia. Kukat tuovat väreillä ja kauneudellaan iloa niin arkeen kuin juhlaankin. Kukkien valikoima on suuri, joten valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle mieluisia lajeja ja värejä.

Kesäkukkasesonki on lyhyt aika ja ilmat vaikuttavat suuresti sen kulkuun. Iloksemme saamme huomata, että sääennusteet lupaavat parempia kelejä. Lämmin ilma mahdollistaa kukkien istuttamisen ulos ruukkuihin tai avomaalle. Kukkia ei tarvitse siirtää yöksi sisälle lämpimään eikä tarvitse pelätä niiden paleltumista yön aikana. 

Kukkia voi ostaa marketeista, toreilta tai puutarhamyymälöistä. Olemme luoneet verkkokauppa-alustan, jonka ansiosta kukkien ostaminen on vieläkin helpompaa. Voit tehdä ostokset esimerkiksi kotisohvalta tai mökiltä käsin ja tilata ne toimitettuna kotiovelle. Valikoimastamme löytyy tällä hetkellä yksivuotisia koristekasveja ja vihannesten ja yrttien taimia. Kannattaa ottaa seurantaan meidän Facebook-tilimme, sillä pian valikoimamme tulee laajentumaan muilla puutarha-alan tuotteilla esimerkiksi marjoilla.

22.5.2020

Kesäkukkien kauppa on päättynyt

Kesäkukkien kauppa on tält&
Lue lisää

Ihastuttavat ja upeat daaliat

Ihastuttavat ja upeat daaliat   Daaliat ihastuttavat erilaisilla
Lue lisää

Petunioilla upeaa väriloistoa koko kesäksi.

Oletko suunnittelemassa uusia istutuksia tai hankkimassa kukkia pihalle?
Lue lisää
Artikkeli:
loder image