Myynti ja asiakaspalvelu +358 40 527 9958.
chevron_left

Mistä ajatus Kukkapörssille?

24.4.2020
thumb image
thumb image

Tuomas Heimonen, mistä ajatus Kukkapörssistä sai alkunsa?

Olen toiminut puutarha-alalla aivan pienestä lähtien. Aluksi tein avustavia tehtäviä perheeni omistamassa yrityksessä. Iän karttuessa osaaminen ja vastuu kasvoivat. Minulla on sisäsyntyinen intohimo ja tarve kehittää toimintaa ottamalla käyttöön uusia toimintatapoja. Olen jo jonkin aikaa kaivannut puutarha-alalle uudistuksia, jotka toisivat helpotusta sekä asiakkaille että viljelijöille.

Syksyllä 2018 opiskelin Hämeen Ammattikorkeakoulussa Lepaalla avoimen korkeakoulun opintoja. Opintoihin liittyvän projektityön yhteydessä syntyi ajatus digitaalisesta kauppapaikasta puutarha-alalle. Tähän saakka puutarha-ala on toiminut pitkälti perinteisin menetelmin. Vähittäiskaupan puolella asiakkaat ovat noutaneet tuotteensa itse puutarhamyymälästä. Samoin tukkukaupassa kaupan syntyminen on perustunut pitkälti yhteydenpitoon kasvotusten, puhelimella ja sähköpostilla.

Uskon, että jatkossakin valtaosa vähittäisasiakkaista haluaa noutaa itse tuotteensa puutarhamyymälästä. Monelle meistä vierailu puutarhamyymälässä on jo sinällään sellainen elämys, mistä ei haluta luopua. Toisaalta uskon myös, että kasvava joukko kuluttajia haluaa tilata esimerkiksi kesäkukat kotiin toimitettuna, koska eivät pysty, halua tai ehdi noutaa niitä itse myymälästä. Vaikka elävä kasvi ei välttämättä olekaan paras mahdollinen tuote myytäväksi verkkokaupassa, on tälle palvelulle varmasti kasvava tarve ja kysyntä.

Näillä ajatuksilla lähdimme kehittämään Kukkapörssiä, joka yhdistäisi puutarha-alan myyjät ja ostajat. Tavoitteena heti alusta alkaen oli se, että kauppapaikan pitää olla helppokäyttöinen sekä myyjille että ostajille. Palvelu sisältää ostotilauksen, maksamisen sekä mahdollisen kuljetuksen.

Haluamme jatkossakin parantaa kauppapaikan toiminnallisuutta ja helppokäyttöisyyttä. Otamme siksi nöyrästi vastaan kaikkia mahdollisia kehitysehdotuksia sekä ostajilta että myyjiltä.  

24.4.2020

Kukkapörssi sai marraskuussa 2020 uusia osaajia

Kukkapörssi sai marraskuussa 2020 uusia osaajia Kukkapörssi sai marraskuussa 2020
Lue lisää

Ihastuttavat ja upeat daaliat

Ihastuttavat ja upeat daaliat   Daaliat ihastuttavat erilaisilla
Lue lisää

Petunioilla upeaa väriloistoa koko kesäksi.

Oletko suunnittelemassa uusia istutuksia tai hankkimassa kukkia pihalle?
Lue lisää
Artikkeli:
loder image