chevron_left

Ihastuttavat ja upeat daaliat

8.6.2020
thumb image
thumb image

Ihastuttavat ja upeat daaliat

 

Daaliat ihastuttavat erilaisilla kukinnoilla ja väreillä. On lajikkeita, jotka kukkivat kerrannaisesti tai yksinkertaisesti. Värivaihtoehtoja on useita ja valikoimasta löytyykin niin yksivärisiä kuin kaksivärisiäkin kukkia. Jokaiselle löytyy siis jokin mieluisa vaihtoehto. (Vireaho 2018.)

Daaliat menestyvät ravinteilla ja auringonvalolla. Daaliat rakastavat aurinkoa, joten kukka kannattaa istuttaa pihan aurinkoisimmalle paikalle. Ruukussa myytävä ja valmiiksi kukkiva kukka on helppoa istuttaa ja hoitaa. Istutuksen jälkeen ei tarvitse, kun hellästi hoitaa ja huolehtia riittävästä kastelusta ja ravinteista. (Vireaho 2018.)

Daalia kukkii usein, jos lämpöä riittää ja muistaa pitää kukkaa hyvänä vedellä ja ravinteilla. Usein kukkivia Daalioita voi siis kerätä rohkeasti koristeeksi maljakkoon. Lisää maljakkoon vaalean Daalian seuraan esimerkiksi komeamaksaruohoa ja harsomaista parsaa. Romanttinen ja ihastuttava asetelma on helposti valmis ja tuo iloa arkeen. (Vireaho 2018.)

 

 

LÄHTEET:

VIREAHO, Johanna 2018-03-16. Näin saat daaliat kukoistamaan. Kodin kuvalehti. [Viitattu 2020-06-04.] Saatavissa: https://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/glorian_koti/puutarha/daalian_kasvatus_ja_hoito

8.6.2020

Kukkapörssi sai marraskuussa 2020 uusia osaajia

Kukkapörssi sai marraskuussa 2020 uusia osaajia Kukkapörssi sai marraskuussa 2020
Lue lisää

Oletko miettinyt tuotteidesi myymistä nettikaupassa? Meillä on siihen valmis ja

Oletko miettinyt tuotteidesi myymistä nettikaupassa? Meillä on siihen
Lue lisää

Kesäkukkien kauppa on päättynyt

Kesäkukkien kauppa on tältä kesältä päättynyt Lämmin kesäkuu
Lue lisää
Artikkeli:
loder image